Camere - Hotel Fenyő

Camere - Hotel Fenyő

ROM
: +40 741 234 736 │ RO-530132 M-Ciuc │ N. Bălcescu street Nr. 11
 
 
Camere

Camerele noastre standarde cu pat dublu au o eleganță clasică cu o baie cu cadă, uscător de păr și alte articole de toaletă, împreună cu un minibar, televizune cu program de grilă analogică și digitală, telefon cu fir și internet wireless (WIFI) gratuit pentru confortul dumneavoastră. Camerele au vedere la frunzișul verde al parcului central și al orașului. Avem camere accesibile și pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Camerele noastre standarde cu pat dublu au o eleganță clasică cu o baie cu cadă, uscător de păr și alte articole de toaletă, împreună cu un mini bar, televizune cu program de grilă analogică și digitală, telefon cu fir și internet wireless (WIFI) gratuit pentru confortul dumneavoastră.  Camerele au vedere la frunzișul verde al parcului central și al orașului. Camerele noastre standarde pot fi echipate cu paturi suplimentare pentru un adult sau un copil.  

Camerele noastre Standard Superior sunt caracterizate de linii și culori moderne, și sunt disponibile într-o varietate de structuri: camere cu pat matrimonial, camere cu paturi twin sau camere interconectate, ideale pentru familii. Priveliștea splendidă doar adaugă la senzația de confort.

Faceți-vă odihna și mai confortabilă într-una din camerele noastre clasice, elegante, superioare care oferă mai mult spațiu. Beneficiați de bucuria teraselor închise de tip mediteranian, dar și de cele complet deschise, ce servesc ca și un loc perfect de relaxare.

 

Bucurați-vă de confortul spațiilor largi într-unul din apartamentele noastre clasice, elegante, cu vedere  la Munții Harghita. Apartementele noastre sunt disponibile cu terase închise dar și de tip mediteranean pentru a oferi cele mai bune condiții pentru relaxarea perfectă, și sunt echipate de asemenea cu câte două băi. Apartamentele nu au paturi suplimentare.

 

Apartamentul pentru familii oferă un spațiu mai mare pentru familii cu doi copii care vor să petreacă timpul în mod confortabil și plăcut, fiind echipat cu două băi.

Suita de lux oferă recreație exclusivă pentru oaspeții noștri care doresc să se bucure de o experiență personalizată. Situat la ultimul etaj, suita oferă peisaje pitorești ale munților Harghita. Suita are terase deschise și de tip mediteranean unde vă puteți relaxa și bucura de minunata priveliște romantică a apusului de munte. Relaxarea dvs. va deveni și mai plăcută dacă folosiți jacuzziul din mozaic.

Confortul și intimitatea camerelor comunicante este o alegere ideală pentru familii. O cameră dublă standard și o cameră dublă cu un spațiu care acordă acces în ambele camere, oferă famiilor un spațiu mai mare pentru o ședere mai confortabilă și plăcută, ambele fiind echipate cu băi separate.

 
HOTEL FENYŐ
CONFERENCE & SPA
+40 741 234 736
Fax:
marketing@hotelfenyo.ro
RO-530132 M-Ciuc N. Bălcescu street Nr. 11