Spa - Hotel Fenyő

Spa - Hotel Fenyő

ROM
: +40 741 234 736 │ RO-530132 M-Ciuc │ N. Bălcescu street Nr. 11
 
 
Spa

Fenyő SPA este o oază de relaxare în inima orașului Miercurea-Ciuc, ce se întinde pe aproape 900 mp.
În cadrul Fenyő SPA vă așteaptă o piscină wellness cu zone de hidromasaje și jet cascadă, bazin cu hidromasaj, piscină pentru copii, casă salină, saune finlandeze, ifrasaună, cameră de abur, ciubăr cu apă acidulată, ciubăr cu apă sărată, café bar, insula de înfrumusețare: coafor, manichură, pedichiură, spații de relaxare. Magica apa minerală oferă beneficii unice pentru sănătatea fizică și mentală prin factori termali și chimici. Apa sărată are o mulțime de beneficii pentru sănătatea fizică și emoțională: îndepărtează energia negativă, grijile și ajută la recăpătarea echilibrului emoțional. Terapia prin masajul balinez executat de maseuze originare din Bali, oferă relaxarea profundă a minții precum și a organismului și ajută în realizarea unei bunăstări complete.
Pentru tratamentele corporale și faciale se folosește brandul YON-KA Paris. Valorile lor sunt bazate pe respectul față natură și plante.

Virtual tour

Rezervați acum:

E-Mail:      marketing@hotelfenyo.ro
Phone:    +40 741 234 736

 
MENIU SPA
Fenyő SPA este o oază de relaxare în inima orașului Miercurea-Ciuc, ce se întinde pe aproape 900 mp.
În cadrul Fenyő SPA vă așteaptă o piscină wellness cu zone de hidromasaje și jet cascadă, bazin cu hidromasaj, piscină pentru copii, casă salină, saune finlandeze, ifrasaună, cameră de abur, ciubăr (15°C), café bar, insula de înfrumusețare: coafor, manichură, pedichiură, spații de relaxare. Magica apa minerală oferă beneficii unice pentru sănătatea fizică și mentală prin factori termali și chimici. Apa sărată are o mulțime de beneficii pentru sănătatea fizică și emoțională: îndepărtează energia negativă, grijile și ajută la recăpătarea echilibrului emoțional. Terapia prin masajul balinez executat de maseuze originare din Bali, oferă relaxarea profundă a minții precum și a organismului și ajută în realizarea unei bunăstări complete.
Pentru tratamentele corporale și faciale se folosește brandul YON-KA Paris. Valorile lor sunt bazate pe respectul față natură și plante.
Detalii
Masaje
Puterea relaxantă, energizantă și dădătoare de viață a masajelor noastre calmează și în același timp, împrospătează corpul obosit și răsfață sufletul. Tratamentele noastre plăcute stimulează circulația sângelui, elimină toxinele, hidratează și înmoaie pielea, îmbunătățește starea mentală.
Detalii
Masaje orientale
Reîncărca-ți trupul și sufletul!
Terapia prin masaje orientale executat de maseuze originare din Bali, oferă relaxarea profundă a minții precum și a organizmului și ajută în realizarea unei bunăstări complete.
Detalii
TRATAMENTE FACIALE ȘI CORPORALE YON-KA
YON-KA este un brand 100% francez, cu peste 60 ani de tradiție în domeniul fito-aromaterapiei. Pentru tratamente corporale și faciale se folosește brandul YON-KA Paris. Valorile lor sunt bazate pe respectul fată de natură și plante, umilința cercetării și arta unei atingeri profesionale pentru releva frumusețea prin armonie și stare bine.
Brandul YON-KA răspunde tuturor nevoilor de îngrijire a pielii, având numeroase proprietăți precum cele de gomaj, hidratare, combatere a semnelor de îmbătrânire. Datorită ingredientelor nature, produsele YON-KA sunt un adevărat răsfăț pentru simțuri.
Detalii
TRATAMENT SEMNĂTURĂ YON-KA BY FENYŐ
Tratament semnătură inspirat de pădurile din împrejurimi.
Detalii
Piscină și sauna
Departamentul nostru de Spa oferă recreere de calitate pentru oaspeții noștri: piscină wellness cu zone hidromasaje și jet cascadă, bazin cu hidromasaj, piscină pentru cei mici, casă salină - construită din cărămizi de sare din Praid și lemn de peste 100 de ani, saune finlandeze, inrasaună, cameră de abur, ciubăr (15°C), café bar, insula de înfrumusețare: coafor, manichiură, pedichiură vă asigură odihnirea și relaxarea. Intrați în centrul sănătății, vitalității, îngrijirii, relaxării și de relief de stres!
Detalii
Vouchere SPA
Detalii
 
HOTEL FENYŐ
CONFERENCE & SPA
+40 741 234 736
Fax:
marketing@hotelfenyo.ro
RO-530132 M-Ciuc N. Bălcescu street Nr. 11