Nunți - Hotel Fenyő

Nunți - Hotel Fenyő

ROM
Rezervați acum: +40 741 234 736 │ RO-530132 M-Ciuc │ N. Bălcescu street Nr. 11
 
 
Nunți

Fii inspirat și crează-ți nunta de vis!

Există momente speciale în viața noastră dar unele dintre ele sunt cu adevărat unice. Din dorința de a fi alături de tine în cele mai fericite momente, echipa hotelului Fenyő  îți transformă dorințele în realitate și îți oferă locul perfect în care să-ți organizezi nunta.

Fie că este o petrecere mare sau restrânsă, clasică sau modernă, organizatorii noștri de evenimente vor fi la dispoziția dumneavoastră asigurându-vă de atenția lor pentru orice detaliu.

Meniul fiecărei nunți este personalizat, lăsându-vă posibilitatea de a alege dintr-o gamă foarte largă de preparate, de la cele tradiționale și până la delicatesele bucătăriei internaționale, servite cu mult profesionalism.

Suntem conștienți de importanța unui serviciu de calitate într-una dintre cele mai memorabile zile din viața clienților noștri. De aceea experții Hotel Fenyő Conference & Spa ****  vă vor ajuta în realizarea unui evenimet de neuitat.

CELEBRATE IN STYLE

Echipa Hotel Fenyő Conference & Spa ****  vă pune la dispoziție un coordonator de evenimente care să vă ajute să planificați totul până la cele mai mici detalii.Dacă aveți întrebări sau doriți o ofertă personalizată vă stăm la dispoziție la nr. de telefon   +40 745 615 384,

 

Meniuri de nuntă și pachete         Plan schemă

 
Decorațiuni de nuntă
Lucrăm cu un decorator talentat și pasionat, care vă va realiza toate ideile privind decorațiunile de nuntă.

Contact:
Kedves E. Zsuzsa – Peony Wedding Design
+40 742 487 182, peonyweddingdesign@gmail.com

 
HOTEL FENYŐ
CONFERENCE & SPA
+40 741 234 736
Fax:
marketing@hotelfenyo.ro
RO-530132 M-Ciuc N. Bălcescu street Nr. 11