Hotel Fenyő - Főoldal

Hotel Fenyő - Főoldal

HUN
Foglaljon most: +40 741 234 736 │ RO-530132 M-Ciuc │ N. Bălcescu street Nr. 11
 
 

HOTEL FENYŐ
CONFERENCE & SPA
A Hotel Fenyő *** Csíkszeredának, Hargita megyeszékhelyének a szívében, a központi park és a műjégpálya közvetlen szomszédságában helyezkedik el. 5-10 perces sétatávolságra található a Csíki Székely Múzeumnak otthont adó Mikó-vártól, a korabeli hangulatot idéző sétálóutcától, a színháztól és a Milleniumi-templomtól. Ideális kiindulópont a Székelyföldet felfedezni vágyó turistáknak.

 

 

Kedves Vendégeink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Hotel Fenyő szálloda 2023. április 1. napjától nem a Hunguest Hotels franchise partnereként működik tovább. 

2023. március 31.-ét követően nem áll módunkban a Hunguest Hotels Ajándékkártyát és a Hunguest Hotels Törzsvendégkártyát elfogadni. 

A szállodát eddig sem a Hunguest Hotels Zrt., eddig is a Fenyő Kft., mint tulajdonos üzemeltette, így a szálloda üzemeltetésében semmilyen változás nem következik be 2023. április 1.-től.

KÉNYELEM ÉS KIKAPCSOLÓDÁS A VÁROS SZÍVÉBEN

Kényelem, kellemes időtöltés, barátságos légkör üzleti úton lévő és pihenésre vágyó vendégek számára egyaránt, a város szívében!

Megtekint

KULINÁRIS ÉLVEZETEK MINDENKI ÍZLÉSÉRE!

Hangulatos éttermünkben csendes és egyben látványos környezetben a székely és nemzetközi konyha legínycsiklandóbb fogásait, ételkülönlegességeit kínáljuk vendégeinknek.

tovább

EGY HELYSZÍN SZÁMTALAN RENDEZVÉNYRE ÉS ALKALOMRA!

Méltó helyszín, ahol minden adott és biztosított egy csodálatos esemény és örökre mély nyomot hagyó pillanat átélésére!

tovább

PROMÓCIÓS CSOMAGOK

Szakadjon ki a zsúfolt hétköznapok sürgés-forgásából, ideje van a kikapcsolódásnak, a feltöltődésnek!

tovább
 
HOTEL FENYŐ
CONFERENCE & SPA
+40 741 234 736
Fax:
marketing@hotelfenyo.ro
RO-530132 M-Ciuc N. Bălcescu street Nr. 11