Spa - Hotel Fenyő

Spa - Hotel Fenyő

ROM
: +40 741 234 736 │ RO-530132 M-Ciuc │ N. Bălcescu street Nr. 11
 
 
Masaje orientale

Reîncărca-ți trupul și sufletul! Terapia prin masaje orientale executat de maseuze originare din Bali, oferă relaxarea profundă a minții precum și a organizmului și ajută în realizarea unei bunăstări complete.

 

Rezervați acum:

E-Mail:      marketing@hotelfenyo.ro
Phone:    +40 741 234 736

 

 

Masaje orientale

MASAJ BALINEZ
Bine-cunoscutul masaj Balinez, este o tehnică de masaj asiatică care combină aromaterapia cu stimularea punctelor meridiane prin întinderea și presiunea mușchilor. Tratează excelent leziunile musculare, și ajută la ameliorarea durerilor și rigiditatea acestora. Masajul balinez este un tratament corporal total, care oferă un echilibru perfect între trup și suflet.
Durata:  55 minute
Preț: 105,00 lei  

MASAJ BALINEZ DE CUPLU
Masajul în cuplu este o experiență de neuitat care promite relaxare și conectare cu partenerul dumneavoastră la un nivel mai profund. Doi terapeuți vor avea grijă de cei doi în același timp, creând o atmosferă romantică și liniștitoare. Vă veți simți mai revigorați și mai conectați la sfârșitul masajului.
Durata:  
55 minute
Preț:
210,00 lei 

MASAJ THAILANDEZ
Masajul thailandez este unul dintre cele mai frecventate și apreciate tipuri de tratamente  corporale, care aplică tehnici ca și acupresura, compresiunea și stretching-ul pasiv. Se deosebește de masajele obișnuite prin faptul că tratamentul are loc pe o saltea așezată pe podea, clientul rămâne îmbrăcat pe tot parcursul ritualului, și nu se folosește ulei sau cremă de masaj. Popularitatea lui incontestabilă se datorează eficacității sale, având rezultate rapide și de lungă durată (ex. rază de mișcare crescută, nivel crescut de energie, slăbiciune musculară redusă, în plus reduce durerile generale, ajută la recuperarea rapidă, și ca bonus ajută în îmbunătățirea posturii).
Durata:  55 minute
Preț: 105,00 lei 

MASAJ INDIAN (Kalari / Abhyanga)
Masajul Kalari
este un tratament specific Indiei, unde efectele benefice ale uleiurilor medicinale sunt combinate cu o tehnică specială folosind mâinile și picioarele terapeutului. Unicitatea metodei de vindecare Kalari constă în cunoștințe vaste despre Ayurveda, Yoga, precum și despre cele 107 puncte vitale prezente în corpul uman. În timpul masajului, terapeuții își pot folosi atât mâinile cât și picioarele lor, aplicând presiune asupra acestor puncte, folosind o combinație de uleiuri medicinale. Tratamentul este eficient pentru cei care suferă de afecșiuni ortopedice sau probleme neuromusculare
Abhyanga este cunoscut drept cel mai popular masaj din tradiția Indiana Ayurveda, care folosește uleiuri calde și mișcări circulare de la cap până la picioare, pentru menținerea sănătății generale.  Deseori este menționată ca o experiență similară de a fi iubit. Corpul întreg, de la scalp până la tălpi, este acoperit cu ulei încălzit, răspândit prin mișcări circulare. Pielea devine mai moale, corpul devine mai calm, inima se umple cu un sentiment de afecțiune, care ajută la menținerea bunăstării și longevității.
Durata:  55 minute
Preț: 
105,00 lei

MASAJ CHINEZESC
Masajul chinezesc ca parte a medicinei tradiționale chinezești, ajută la găsirea echilibrului intern și extern, lasă energia să curgă liber și contribuie la o stare de bine, atât fizic, cât și mental.  Nu poate fi numit un tratament de masaj clasic, deoarece presupune și alte forme de manipulare corporală. Scopul masajului chinezesc este de a avea un impact holistic asupra persoanei, eliberând drumul energiei vitale în interiorul corpului. Când tensiunea musculară scade, corpul devine mai flexibil. Serotonina și dopamina sunt eliberate, organele încep să funcționeze mai bine, ce are ca rezultat un sentiment crescut de echilibru intern și extern. În plus, masajul chinezesc ajută la o recuperare mai rapidă, reduce durerea și crește circulația sanguină.
Durata55 minute
Preț:
105,00 lei

MASAJ HERBAL
Masajul herbal este un tratament alternativ, bazat pe puterea de vindecare a plantelor. Prin utilizarea de comprese de plante pe țesuturile moi, durerea și inflamația sunt reduse. Tehnica are rădăcini străvechi: folosește rețete antice de ierburi vindecătoare atent selecționate.. Ierburile sunt înfășurate într-o cârpă, aburite și apoi presate cu mișcări circulare pe părțile dureroase sau obosite, oferind astfel ușurare mai multor simțuri simultan. Este un tratament ce oferă aromoterapie, terapie termică și terapie pe bază de plante în același timp, rezultatul fiind un simț echilibrat de energie fizică și emoțională.
Durata:  55 minute
Preț:
110,00 lei

MASAJ LOMI-LOMI (masaj tradițional hawaiian)
Este un tip de masaj tradițional hawaiian, care se distinge prin combinarea technicilor de masaj, a uleiuri, respirației și a dansului.
Durata:  55 minute
Preț:
105,00 lei 

MASAJ CU AROMATERAPIE BALI
Acest tip de tratament oferă un remediu natural antic care utilizează uleiuri esențiale cu scopul de a răsfăța și de a vindeca.  Terapia oferă un tratament unic de aromaterapie prin combinarea uleiurilor esențiale diferite în funcție de nevoile clientului. Mișcările blânde și lente sunt excelente pentru relaxarea mușchilor, consolidarea sistemului imunitar, atenuarea stresului și anxietății.
Durata55 minute
Preț:
105,00 lei 

MASAJ PARȚIAL BALINEZ
Durata: 30 minute
Preț: 65,00 lei

 

 

 
 
HOTEL FENYŐ
CONFERENCE & SPA
+40 741 234 736
Fax:
marketing@hotelfenyo.ro
RO-530132 M-Ciuc N. Bălcescu street Nr. 11