Spa - Hotel Fenyő

Spa - Hotel Fenyő

HUN
: +40 741 234 736 │ RO-530132 M-Ciuc │ N. Bălcescu street Nr. 11
 
 
Spa

Szakadjon ki a zsúfolt hétköznapok sürgés-forgásából, ideje van a kikapcsolódásnak, a feltöltődésnek!

Szállodánk a hegyvidéki gyógyító forrásokkal megáldott város szívében számos wellness-szolgáltatást nyújt, amelyek mind az Ön kikapcsolódását és kellemes ellazulását hivatottak szolgálni. 850 m² - en elterülő spa részlegünk élménymedencével, jakuzzival, szauna-szigettel (finn szauna, infra szauna, gőzkabin), sóházzal, szépség-szigettel (fodrászat, manikűr), valamint különböző masszázsokkal és testpakolásokkal várja, hogy zavartalan kikapcsolódásban és kényeztetésben legyen része.

 

Virtual tour

Foglaljon most:

E-Mail:      marketing@hotelfenyo.ro
Phone:    +40 741 234 736

 
SPA MENÜ
Tovább
Masszázsok
Masszázstípusaink ellazító, energizáló és életerőt adó ereje nyugtatja, ugyanakkor frissíti a fáradt testet és kényezteti a lelket. Kellemes testápoló kezeléseink serkentik a vérkeringést, eltávolítják a méreganyagokat, hidratálják és puhává teszik a bőrt, javítják a lelkiállapotot.
Tovább
Keleti masszázsok
Igazi feltöltődés testnek és léleknek!
Tovább
YON-KA ARC- ÉS TESTKEZELÉSEK
Tovább
YON-KA BY FENYŐ
Tovább
Medence és szauna
Spa részlegünk gondoskodik vendégeink minőségi kikapcsolódásáról: élménymedence, jakuzzi, finn szauna, infra szauna, valamint gőzkabin biztosítja a pihenést, ellazulást. Lépjen be az egészség, életerő, ápoltság, pihenés és stressz-oldás központjába!


Tovább
Ajándékutalványok
Tovább
 
HOTEL FENYŐ
CONFERENCE & SPA
+40 741 234 736
Fax:
marketing@hotelfenyo.ro
RO-530132 M-Ciuc N. Bălcescu street Nr. 11